ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ
Τα μέλη μας ενημερώνονται και επικοινωνούν μαζί μας με τους εξής τρόπους:

Από τον δικτυακό μας τόπο
eixe”
1.  Mε ανακοινώσεις μας που αποστέλλονται ηλεκτρονικά και αναρτώνται στην Ενότητα
12-3 του δικτυακού μας τόπου
2.  Με την τριμηνιαία εφημερίδα X-PRESS που εκδίδεται ηλεκτρονικά και αναρτάται στην
Ενότητα 12-2
3.  Με βιντεοπαρουσιάσεις που είναι προσβάσιμες μέσω  του δικτυακού μας τόπου
(Μενού 
«ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ»)
4.  Με σεμινάρια στα γραφεία μας ή σε ξενοδοχεία
5.  Με τηλεφωνικές επικοινωνίες (βλ. παρακάτω)
6.  Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (βλ. παρακάτω)
7.  Με ΦΑΞ (βλ. παρακάτω)
8.  Με ΑΠΛΟ (όχι συστημένο) ταχυδρομείο στη θυρίδα
«T.Θ. 78211, Καλαμάκι,  17410
Αθήνα
»

Τα στοιχεία των γραφείων μας είναι τα εξής:ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ

Το πρώτο στάδιο γνωριμίας με το EIXE και αξιολόγησής του σαν αξιόπιστου φορέα στήριξης δανειοληπτών είναι ο δικτυακός μας τόπος. Εδώ παρέχεται πλούσια πληροφόρηση για το ποιοί είμαστε, τι κάνουμε από το 1999, τι έχουμε πετύχει ενάντια στην τραπεζική τοκογλυφία και τι μπορούμε να κάνουμε για νέα Μέλη (καταναλωτές ΜΟΝΟ).
Ειδικότερα, η προκαταρκτική ενημέρωσή σας πρέπει να περιλάβει τουλάχιστον τα εξής:
_________________________________________________________________
ΕΝΟΤΗΤΑ  1-1:  ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (2016)
ΕΝΟΤΗΤΑ 1-2:  ΟΡΑΜΑ, ΣΤΟΧΟΙ & ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΧΕ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1-4:  ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ & ΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΕΡΓΟ
ΕΝΟΤΗΤΑ 1-6:  ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ «ΣΩΤΗΡΩΝ», ΑΕΤΟΝΥΧΗΔΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ 2-3:  ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ ΣΟΒΑΡΑ ΛΑΘΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ
ΕΝΟΤΗΤΑ 2-5:  ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 3-1:  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΕΛΟΣ ΣΤΟ ΕΙΧΕ
ΕΝΟΤΗΤΑ 5-1:  ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015 ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
ΕΝΟΤΗΤΑ 6-1:  ΣΥΝΟΠΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ & ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ
ΕΝΟΤΗΤΑ 6-2:  ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΝΟΜΟ ΚΑΤΣΕΛΗ»
ΕΝΟΤΗΤΑ 12-2: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «X-PRESS» (Όλα τα φύλλα)

Εάν είστε κάτοικος Βορείου Ελλάδος, θα πρέπει να διαβάσετε και την
ΕΝΟΤΗΤΑ 1-5:  ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΕΠΙΣΗΣ, θα πρέπει να έχει δεί τουλάχιστον τα παρακάτω βίντεο (Ενότητα «ΠΛΟΥΣΙΑ ΒΙΝΤΕΟΘΗΚΗ» (αρχική σελίδα, κάτω δεξιά στην οθόνη)
1.   ΒΙΝΤΕΟ [2012-1] ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ
2.   ΒΙΝΤΕΟ [2016-2] ART TV 4-4-2016
3.   BINTEO [2014-1] ΖΟΥΓΚΛΑ
________________________________________________________________
EIXE - SELIDA - 1 NTOSIE 001
Οι εγγραφές μελών γίνονται μετά από έγκριση γραπτής αίτησης και καταβολή της ετήσιας συνδρομής  μέλους εντός  15 ημερών. Αμέσως μετα, σας αποστέλουμε το ντοσιέ με το ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ 2 για να αρχίσετε τις ενέργειες έναντι των τραπεζών, με την καθοδήγησή μας. 

Η επιλογή να αναστείλετε τις πληρωμές (εκτός στεγαστικού/επισκευαστικού δανείου) είναι απόλυτα δική σας. Εάν αυτή είναι η επιλογή σας, η διακοπή των πληρωμών γίνεται με τρόπο απόλυτα αιτιολογημένο και με τρόπο απόλυτα αξιοπρεπή, με γραπτή και ευθεία ενημέρωση της τράπεζας. Η τοποθέτηση αυτή, δημιουργεί πολλαπλά πλεονεκτήματα για το Μέλος μας έναντι κάθε τράπεζας.


ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ 

Eπειδή είμαστε ο ΠΙΟ ΠΑΛΑΙΟΣ (από το 1999) και ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ (εκτός συναγωνισμού) ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΣ φορέας ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ προστασίας καταναλωτών από τράπεζες, με πολύτιμες γνώσεις που αποκτήσαμε ΜΕΣΑ σε αυτές, θεωρούμε ότι η ποιότητα και η ποσότητα της αναλυτικής πληροφόρησης που προσφέρουμε μέσω του παρόντος Δικτυακού Τόπου, είναι ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΠΑΡΚΗΣ για την ενημέρωση κάθε νέου ενδιαφερόμενου ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για την τραπεζική παρανομία, για τους τρόπους προστασίας του και για το ότι αποτελούμε την ΚΑΛΥΤΕΡΗ και ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ επιλογή του στην Ελλάδα. Την πληροφόρηση αυτή θα πρέπει ο καθένας να διαθέσει χρόνο και να κάνει μια στοιχειώδη προσπάθεια να καταλάβει.

sale_dayΓια τον λόγο αυτό, ΔΕΝ κάνουμε ατομικές συναντήσεις και ενημερώσεις για να επαναλάβουμε όσα περιλαμβάνει ο Δικτυακός μας Τόπος που ορισμένα άτομα είτε δεν κάνουν τον κόπο να διαβάσουν είτε διάβασαν και δεν κατάλαβαν. Τέτοια άτομα ΔΕΝ ανήκουν στο τυπικό προφίλ των καταναλωτών που δεχόμαστε να γίνουν μέλη του ΕΙΧΕ, λόγος για τον οποίο και ΔΕΝ ικανοποιούμε αιτήματα του τύπου «δώστε μας ένα ραντεβού να περάσουμε να μας ενημερώσετε». Το ίδιο ισχύει και για άτομα που, για τους δικούς τους (περίεργους) λόγους, περιφέρονται στα διάφορα «γραφεία προστασίας καταναλωτών» (κύρια απατεώνων –  αετονύχηδων, άσχετων με το θέμα, που είναι κύρια ΤΡΑΠΕΖΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ) ή/και ψάχνουν δωρεάν συμβουλές από διάφορες ερασιτεχνικές ιστοσελίδες (της συμφοράς) καθώς και επισκέπτονται γραφεία δικηγόρων που είτε τους συνιστούν να πάνε να κάνουν ρύθμιση (των τοκογλυφικών απαιτήσεων των τραπεζών σε βάρος τους), είτε διακονεύουν επαγγελματικά τον Νόμο Κατσέλη (που έχει σχεδιαστεί ουσιαστικά από τους τραπεζίτες), με όποιες προβληματικές καταστάσεις αυτός συνεπάγεται για τα πραγματικά συμφέροντα των καταναλωτών.    

Η σωτηρία του κάθε καταναλωτή –και μάλιστα με τον τρόπο που θέλει αυτός- ΔΕΝ αποτελεί ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ. Οι γνώσεις και το έργο που προσφέρουμε, και μάλιστα -με δική μας επιλογή- σε ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΗ ΒΑΣΗ, είναι για μας μια ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ που υπόκειται σε κάποια όρια της λογικής και του εφικτού και προσφέρεται ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ – ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟΙ- ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΣΑΝ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΦΟΡΟΥΣ. Για τον λόγο αυτό, κάθε παροχή μας γίνεται με τους ΟΡΟΥΣ, τους ΤΡΟΠΟΥΣ και τις ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ που κρίνουμε ΕΜΕΙΣ λογικό και εφικτό. Λειτουργούμε μόνιμα με ισχνούς πόρους και σε συνθήκες ΕΜΠΟΛΕΜΗΣ ΖΩΝΗΣ που δεν αφήνουν περιθώρια πολυτελών επιλογών. Συνακόλουθα, στο ΕΙΧΕ γίνονται μέλη ΜΟΝΟ όσοι διαθέτουν επίπεδο αντίληψης που τους επιτρέπει να καταλάβουν το συμφέρον τους και να ωφεληθούν από τη μοναδική πείρα μας, με πνεύμα καλής συνεργασίας και με σεβασμό στην προσπάθεια, στο έργο και τις επιτυχίες μας καθώς και ατομικά στους επιστημονικούς συνεργάτες μας, οικονομολόγους και εξειδικευμένους δικηγόρους. Τα επιθυμητά κυρίαρχα στοιχεία των νέων Μελών, είναι πάντα και ΜΟΝΟ ΑΜΙΓΩΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ και σε καμία περίπτωση ΠΟΣΟΤΙΚΑ.   

                 ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Τα περιεχόμενα του Δικτυακού Τόπου του ΕΙΧΕ, οι γνώσεις, οι ιδέες, τα αποτελέσματα των ερευνών και μελετών, οι διαπιστώσεις, τα συμπεράσματα καθώς και κάθε πληροφορία σχετικά με οποιοδήποτε τραπεζικό, νομικό ή άλλο θέμα που περιέχεται στις ιστοσελίδες αυτές, σε έντυπο, ηλεκτρονικό και άλλο υλικό που χορηγούμε στα μέλη μας στα πλαίσια της ενημέρωσης, εκπαίδευσης και καθ’ οιονδήποτε τρόπο στήριξή τους, ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ της εταιρίας «NATIONAL INSTITUTE OF CREDIT RESEARCH, Inc».

Η πνευματική ιδιοκτησία αποκτάται χωρίς καμία διατύπωση και χωρίς την ανάγκη ρήτρας απαγορευτικής των προσβολών της. Επισημαίνεται πάντως ότι κατά τη Διεθνή Σύμβαση της Βέρνης, την Αμερικανική νομοθεσία καθώς και κατά τον ελληνικό ν. 2121/1993, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση και γενικά η αναπαραγωγή του παρόντος έργου, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, στο πρωτότυπο ή σε μετάφραση ή άλλη διασκευή, με ή χωρίς αναφορά της πηγής, χωρίς γραπτή άδεια της παραπάνω ιδιοκτήτριας εταιρείας. Επειδή το λογισμικό του παρόντος Δικτυακού Τόπου είναι εγκατεστημένο σε ηλεκτρονικό υπολογιστή (server) που βρίσκεται και λειτουργεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και σύμφωνα με την Αμερικανική νομοθεσία, η εκδίκαση αγωγής κατά παντός υπευθύνου οποιασδήποτε παραβίασης δικαιωμάτων της ιδιοκτήτριας εταιρείας υπάγεται στη δικαιοδοσία των Αμερικανικών Δικαστηρίων.

Το ΕΙΧΕ που, λόγω της μεγάλης πρωτοπορίας του στον ιδιαίτερα απαιτητικό σε ειδικές γνώσεις χώρο της προστασίας των καταναλωτών από τράπεζες, βρίσκεται μόνιμα στο στόχαστρο επίδοξων αντιγραφέων, μιμητών και επίδοξων κλώνων, κλεπτών, μεσαζόντων καθώς και επίορκων δικηγόρων και δεν θα διστάσει να ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά του κατά παντός υπαίτιου οποιασδήποτε παραβίασης οπουδήποτε, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας, ενώπιον της Αμερικανικής Δικαιοσύνης. Είναι γνωστό ότι, οι αποζημιώσεις για αδικοπραξίες και γενικά παραβατικές συμπεριφορές τις οποίες επιδικάζουν τα Αμερικανικά Δικαστήρια είναι εξαιρετικά υψηλές ενώ πολύ μεγάλες είναι και οι αμοιβές των δικηγόρων. Αποτέλεσμα είναι ότι, όποιος βρεθεί ένοχος αδικοπραξίας, αφανίζεται και οικονομικά. 

                                                            kand-3-114