Μετά από τη 17χρονη πετυχημένη πορεία του EIXE μέσα στα Δικαστήρια, σε θεσμική βάση, ενάντια στην διαχρονική παρανομία του τραπεζικού συστήματος και σε επισφράγισμα την νίκης που ανήκει σε όλο τον Ελληνικό Λαό, στείλαμε στις 17 Νοέμβρη 2015 βαρύτατη εξώδικη καταγγελία στους Προέδρους όλων των τραπεζών με πολύ βαρύ κατηγορητήριο και σκληρές προειδοποιήσεις για την τύχη τους και για τις βαρύτατες κυρώσεις που προβλέπει ο νόμος για το σύνολο των παράνομων πράξεών τους σε βάρος των δανειοληπτών.

1918541

Ειδοποιήθηκαν ότι, με δεδομένο ότι οι απαιτήσεις των ειναι αποδεδειγμένα πλέον ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΕΣ, να περιμένουν μηνύσεις, αγωγές και αιτήματα για ανάκληση των αδειών τους εάν συνεχίσουν τις παράνομες δικαστικέςεπιθέσεις τους με καταγγελίες δανειακών συμβάσεων, με διαταγές πληρωμής, με κατασχέσεις ακινήτων και με πλειστηριασμούς καθώς και με επίσης παράνομες παρενοχλήσεις δανειοληπτών από δικηγορικά γραφεία και εισπρακτικές εταιρίες. Η ίδια προειδοποίηση ισχύει και για τα ξένα distress funds που φιλοδοξούν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, ως καθολικοί διάδοχοι στις τοκογλυφικές απαιτήσεις των τραπεζών. Οι προειδοποιήσεις αυτές ισχύουν και θα υλοποιηθούν στο ακέραιο. Και οι συνέπειες θα είναι πολύ οδυνηρές….

Prison bars

Στο εξώδικο αυτό το οποίο κοινοποιήθηκε και στο Κράτος και τις Ευρωπαϊκές Αρχές, οι τραπεζίτες δεν έχουν απαντήσει μέχρι σήμερα. Διαβάστε το…..

ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2015