ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Τον Ιανουάριο 2012 και με πρόσκληση των επαγγελματικών φορέων της πόλης, το EIXE άνοιξε Γραφείο στις Σέρρες για τον συντονισμό και την εξυπηρέτηση των Μελών μας στη Βόρεια Ελλάδα. Η επιλογή μας αυτή έναντι άλλων πόλεων (όπως η Θεσσαλονίκη) υπογραμμίζει την ιδιαίτερη σημασία που δίνουμε στην στήριξη των παραμεθόριων περιοχών της Χώρας. Εξάλλου, οι επικοινωνίες σήμερα με ιστοσελίδες, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, video και ταχυμεταφορές εγγράφων έχουν περιορίσει τις ανάγκες για προσωπικές συναντήσεις και μετακινήσεις. Το Γραφείο αυτό λειτουργεί έκτοτε με μεγάλη επιτυχία, υπο την διεύθυνση της κ. Μαρίνας Λουτράδη, καλύπτοντας τις ανάγκες καταναλωτών και επιχειρηματιών από την Ηγουμενίτσα έως το Διδυμότειχο και νότια έως την Κατερίνη.

Όπως και στην υπόλοιπη Ελλάδα, και στην γεωγραφική περιοχή αυτή και με την συνέργεια ειδικευμένων συνεργατών μας δικηγόρων, έχει εκδοθεί μεγάλος αριθμός δικαστικών αποφάσεων σε βάρος τραπεζών.

Και στην πόλη των Σερρών και στην Θεσσαλονίκη, το EIXE έχει οργανώσει διαλέξεις, σεμινάρια και παρουσιάσεις στα θέματα στήριξης των δανειοληπτών, ιδιαίτερα δε στο ΠΑΚΕΤΟ ΝΕΜΕΣΙΣ 2. Παράλληλα, έχουν πραγματοποιηθεί πολλές εμφανίσεις του Προέδρου μας σε τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς.


Τον Ιούνιο 2016, μετέχουμε για πρώτη φορά στην Διεθνή Επιχειρηματική Έκθεση SEREXPO 2016 που γίνεται στις Σέρρες από 24-26 Ιουνίου (περίπτερο 107).

SEREXPO-ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

SER-EXPO 2016_ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ